Indspil et par sange i vores professionelle lydstudie…

Med et event hos Danish Dub Studio er I sikret en underholdende oplevelse, som vil give et evigt minde om jeres udfoldelser bag mikrofonerne!

Vi laver Events i alle størrelser, uanset om der er tale om polterabend, teambuilding, firmaarrangement eller fødselsdage.

Det er vigtigt at huske, at det er oplevelsen, der er i centrum.
Der bliver ikke stillet krav til, at hovedpersonen skal synge som en drøm – men hvis hun/han kan, er det jo kun en fordel!

Ved et Event starter vi med at give jer en introduktion til selve indspilningsprocessen.
Efterfølgende laver vi selve optagelserne af 2-3 sange, hvor det bedste klippes sammen.

Det tager ca. 90 minutter at indspille sangene og efterfølgende bruger produceren tid på at redigere det indspillede materiale (mix og mastering), hvor indspilningerne bliver finpudset.
Alle har mulighed for at komme til mikrofonerne.

Som en tillægsydelse kan ovenstående forløb forlænges således, at der ved større Events vil der være mere fokus på solist- og kor-indspilning.

Vi kan skaffe de fleste sange, både udenlandske og danske hits og vi hjælper også gerne med ideer til sangvalg.
Selvom der maksimalt bliver indspillet 2-3 sange i studiet, skal der vælges 4-5 sange. Dette er for at sikre, at hovedpersonen kan synge 2-3 af de valgte sange

Vi anbefaler at i vælger sange som hovedpersonen er fortrolig med og vi skal have besked om jeres sangvalg senest et par dage inden selve arrangementet, så vi kan være klar når I ankommer.

I må naturligvis godt tage billeder eller optage video under hele arrangementet, så I har nogle fantastiske minder mange år fremover.

Send en mail med oplysninger om dato og ønsket tidspunkt for jeres Event. HER